service

 

 

In mijn  salon is het bieden van een uitstekende service een van de kwaliteiten van mij als haarwerkspecialiste. 

Ik stem mijn  advies en werken af op de wens van u als klant en probeer helemaal aan uw verwachtingen als  haarwerkspecialist te voldoen.

 

Ambulante haarwerken 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, beschikken wij ook over de mogelijkheid om bij u thuis  of   in het ziekenhuis langs te gaan.Op deze manier kunt u in een veilige en vertrouwde omgeving een prachtig haarwerk /stuk kiezen,  Deze service brengt géén extra kosten met zich mee en biedt vele voordelen. Op het moment dat u een chemotherapie moet ondergaan en er zodoende zeker van bent dat u uw haren gaat verliezen, kunt u al een haarwerk reserveren. Zo hoeft u zich gedurende de therapie niet bezig te houden met het nemen van een  beslissing, maar beschikt u meteen over een mooi haarwerk.

 

 

nazorg voor u en uw haarwerk 

We ondersteunen u niet alleen bij het kiezen en bevestigen van een haarwerk, maar we helpen u ook bij het onderhouden en reinigen ervan, zodat u zo lang mogelijk van uw haarwerk kunt genieten. Daarnaast kunt u ook altijd bij ons terecht voor advies over bepaalde haar en hoofdhuidverzorgingsproducten.

Contact 

 

        06-23045430

 

info@haarwerkenbykristel.nl

 declareren mogelijk 

 

U hoeft zich geen zorgen te maken over declareren dat kan ik voor u regelen.

Onze locatie

 

Eeckelbosstraat 12

5051 SM

te Goirle

 

 Huis of ziekenhuis bezoek is mogelijk.

Openingstijden

 

    

U kunt mij bereiken van

MAANDAG tot en met VRIJDAG.

 u heeft  de mogelijkheid een afspraak in te plannen binnen 5 dagen.